Ütéscsillapító rendszerek játszóterekhez és sportpályákhoz | Hiszünk a játék örömében

Ütéscsillapító rendszerek játszóterekhez és sportpályákhoz

Egy minőségi játszótér nem nélkülözheti hatásterületet, legyen szó játszótérről vagy sportpályáról.

Számunkra a legfontosabb a biztonság a játszótereken, ezért csak a legjobb minőségű termékeket kínáljuk, amelyek megfelelnek az STN EN 1177 szabványnak, akár 3 méteres kritikus esési magasságú játszóterekre, street workout- és fitneszparkokra.

Kínálatunkban nem csak hatásterületeket, hanem modern és minőségi sportpályákat is készítettünk Önnek, amelyek alkalmasak szabadtéri sportokra, mint a kosárlabda, jégkorong vagy inline sportok.

VVZ-ROH Gyeprács VVZ-ROH Gyeprács
VVZ-ROH Gyeprács
További infó


Minőséget képviselünk!

Cégünk gyermekjátszóterek, street workout- és fitness parkok, valamint utcabútorok gyártásával, forgalmazásával és telepítésével foglalkozik. Az aktuális trendeket követve, a biztonságot és a játék örömét szem előtt tartva, évről évre fejlesztjük termékeinket! Minőségi anyagok felhasználásával biztosítjuk ügyfeleink megelégedettségét! Együttműködünk a pályázatok előkészítésében, a látványtervek és tervdokumentációk elkészítésében, valamint a projektek teljeskörű levezetésében.

A kínálatunkban szereplő összes termékünk tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát mindegyikük megfelel az STN EN 1176, STN EN 1177, STN EN 16 630, STN EN 14974 + A1 és STN EN 16899 szabványok által megkövetelt biztonsági előírásoknak! Minőségünket más sem bizonyítja jobban, mint a kiérdemelt nemzetközi megfelelőségről szóló ISO és EMAS tanúsítványok. Részletes információk a fenti sorokban említett tanúsítványokról itt olvashatók.

Kapcsolat

2900 Komárom, Mártírok útja 86-92.
Magyarország

Szakembereink várják kérdéseit