Földbe süllyesztett trambulinok | Hiszünk a játék örömében

Földbe süllyesztett trambulinok

A földbe süllyesztett trambulin az örökmozgó gyerekek legnagyobb kedvence, a legnagyobb szabadságot nyújtó eszköz. Az ugrálás erősíti az izmokat, növeli a fizikai állóképességet, fejleszti az egyensúlyérzéket, javítja a testtartást. Segít a szervezet stressz-szintjének csökkentésében és a lazításban. A ritmikus ugrálásnak köszönhetően a gyerekek nyugodtabbak, boldogabbak lesznek. Mindezek mellett jótékony hatással van a kreativitásra is. Körültekintéssel ezek a játékok is biztonsággal használhatóak, ha már kialakult a jó ugrástechnika és az eséstudás is.

 

ANYAGHASZNÁLAT:

A földbe süllyesztett trambulin szerkezete horganyzott acélból, ugrálófelülete HDPE jelölésű műanyagból és a keret pedig színes ragasztott EPDM jelölésű gumiból készül.

 

VONATKOZÓ SZABVÁNYOK:

A földbe süllyesztett trambulinok megfelelnek az MSZ EN 1176 szabvány által megkövetelt biztonsági előírásoknak. Az MSZ EN 1177 szabvány előírásai szerint ezek az eszkök füves területre telepíthetőek. Ezen felül természetesen egyéb anyagú ütéscsillapító felületek alkalmazása is elfogadott. Ilyenek például: a homok- vagy kavicságy, gumilap vagy öntött gumiburkolat.

VVZ-TR15 Földbe süllyesztett trambulin 1,5 m
VVZ-TR15 Földbe süllyesztett trambulin 1,5 m
További infó
VVZ-TR20 Földbe süllyesztett trambulin 2,0 m
VVZ-TR20 Földbe süllyesztett trambulin 2,0 m
További infó

Így értékelik szolgáltatásainkat
Major Ilona, Ács
15. november 2023
A kő-papír-olló tábla egy érdekes, új színfoltja lett óvodánk udvarának. Köszönöm, hogy meglátogattak bennünket. Szeretettel várjuk Önöket a későbbiekben is ...
Hajnal Ferenc, Szolnok
31. október 2023
Egy esős nap reggelén a VVZ Játszóterek Kft. lelkes csapata mérleghintát varázsolt az addig üresen álló óvodai udvarunkra. Ezúton is ...
Kovács Andrea, Nagykáta
30. október 2023
Köszönjük a VVZ Játszóterek Kft. kollégáinak a rugalmas támogatást.Példaértékü összefogással most az első játékelemet telepíteni tudtuk.

Minőséget képviselünk!

Cégünk gyermekjátszóterek, fitnesz- és street workout parkok, gördeszka pályák, valamint utcabútorok gyártásával, forgalmazásával és telepítésével foglalkozik. Az aktuális trendeket követve, a biztonságot és a játék örömét szem előtt tartva, évről évre fejlesztjük termékeinket! Minőségi anyagok felhasználásával biztosítjuk ügyfeleink megelégedettségét! Együttműködünk a pályázatok előkészítésében, a látványtervek és tervdokumentációk elkészítésében, valamint a projektek teljeskörű levezetésében.

A kínálatunkban szereplő összes termékünk tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát mindegyikük megfelel az EN 1176, EN 1177, EN 16 630, EN 14974 + A1 és EN 16899 vonatkozó Európai szabványok által megkövetelt biztonsági előírásoknak! Minőségünket más sem bizonyítja jobban, mint a kiérdemelt nemzetközi megfelelőségről szóló ISO és EMAS tanúsítványaink.

Kapcsolat

2900 Komárom, Mártírok útja 86-92.
Magyarország

Szakembereink várják kérdéseit