Regionális értékesítőink | Hiszünk a játék örömében

Regionális értékesítőink

Találja meg az Ön területét képviselő értékesítőnket! Kattintson a megyékre osztott térképre és a térkép alatt megjelenik kollégánk elérhetősége. Bármilyen kérdés esetén állunk az Ön rendelkezésére!

info
Regionális értékesítőink


Halmai Imre
Halmai Imre
Regionális értékesítő
Horváth Zoltán
Horváth Zoltán
Regionális értékesítő
Máté Gábor
Regionális értékesítő


Minőséget képviselünk!

Cégünk gyermekjátszóterek, street workout- és fitness parkok, valamint utcabútorok gyártásával, forgalmazásával és telepítésével foglalkozik. Az aktuális trendeket követve, a biztonságot és a játék örömét szem előtt tartva, évről évre fejlesztjük termékeinket! Minőségi anyagok felhasználásával biztosítjuk ügyfeleink megelégedettségét! Együttműködünk a pályázatok előkészítésében, a látványtervek és tervdokumentációk elkészítésében, valamint a projektek teljeskörű levezetésében.

A kínálatunkban szereplő összes termékünk tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát mindegyikük megfelel az STN EN 1176, STN EN 1177, STN EN 16 630, STN EN 14974 + A1 és STN EN 16899 szabványok által megkövetelt biztonsági előírásoknak! Minőségünket más sem bizonyítja jobban, mint a kiérdemelt nemzetközi megfelelőségről szóló ISO és EMAS tanúsítványok. Részletes információk a fenti sorokban említett tanúsítványokról itt olvashatók.

Kapcsolat

2900 Komárom, Mártírok útja 86-92.
Magyarország

Szakembereink várják kérdéseit