Mászófalak - Kombinált mászófalak és mászótornyok | Hiszünk a játék örömében

Mászófalak - Kombinált mászófalak és mászótornyok

A mászófalak izgalmas, kihívásokkal teli játszótéri eszközök, amelyek nagyon hasznosak a gyermekek fizikai edzéséhez és szellemi fejlesztéséhez. A mászás során előre meg kell tervezniük a következő lépést, ami jó hatással van a logikai gondolkodásukra, ezáltal javul a figyelmük és az észlelésük. A mászófalakon kíváltott mozgás nagyban segíti az idegrendszerük érését is. A mászófalak használatával javul a gyerekek egyensúlyérzéke, pontosodik a szem-kéz ill. szem-láb koordináció. Segítségükkel növelhető a mozgás rugalmassága, javul a fizikai erőnlét.

 

ANYAGHASZNÁLAT:

Mászófalaink szerkezetét horganyzott és porszórt acélból, kötőelemeit rozsdamentes acélból, kötélrendszerét acélmagos poliészter kötélből, csúszdáit üvegszál erősítésű poliészterből, lapjait pedig HPL jelölésű magas nyomású laminált kompaktlemezből készítjük. A magas nyomású HPL lemez törhetetlen, nem mérgező, újrahasznosítható, továbbá vegyszer- és UV álló. A poliészter szálakból készült acélmagos kötél magas szilárdsággal bír és ezáltal jobban ellenáll a mechanikai igénybevételnek. Maga a poliészter számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Színtartó, ellenáll a mikroorganizmusoknak, az időjárási hatásoknak, (pl. eső után gyorsan szárad). A fokozott tartósság és biztonság érdekében minden kötőelemet műanyag kupakkal lezárunk. A használt anyagoknak köszönhetően mászófalaink minimális karbantartást igényelnek! Ezeket a játékeszközeinket úgy terveztük, hogy a hosszú élettartam mellett a maximális biztonságot is garantálják!

 

VONATKOZÓ SZABVÁNYOK:

Mászófalaink megfelelnek az MSZ EN 1176 szabvány által megkövetelt biztonsági előírásoknak. Az MSZ EN 1177 szabvány előírásai szerint az 1,0 méter HIC esésmagassági érték felett szigorúan ütéscsillapító réteg kialakítása szükséges! Mivel mászófalaink ezt az értéket bőven meghaladják, elhelyezésükhöz elfogadott megoldás lehet a 300 mm mélységű homokból vagy kavicsból elkészített ágyás, vagy gumilapokból és öntött gumiból kialakított ütéscsillapító felület.

VVZ-LEZ001 Egyrészes mászófal VVZ-LEZ001 Egyrészes mászófal
VVZ-LEZ001 Egyrészes mászófal
További infó
VVZ-LEZ002 Kétrészes mászófal VVZ-LEZ002 Kétrészes mászófal
VVZ-LEZ002 Kétrészes mászófal
További infó
VVZ-LEZ003 Háromrészes mászófal VVZ-LEZ003 Háromrészes mászófal
VVZ-LEZ003 Háromrészes mászófal
További infó
VVZ-LEZ004 Négyrészes mászófal VVZ-LEZ004 Négyrészes mászófal
VVZ-LEZ004 Négyrészes mászófal
További infó
VVZ-LEZ005 Vártorony alakú mászófal VVZ-LEZ005 Vártorony alakú mászófal
VVZ-LEZ005 Vártorony alakú mászófal
További infó
VVZ-LEZ006 Vár alakú mászófal csúszdákkal VVZ-LEZ006 Vár alakú mászófal csúszdákkal
VVZ-LEZ006 Vár alakú mászófal csúszdákkal
További infó

Így értékelik szolgáltatásainkat
Major Ilona, Ács
15. november 2023
A kő-papír-olló tábla egy érdekes, új színfoltja lett óvodánk udvarának. Köszönöm, hogy meglátogattak bennünket. Szeretettel várjuk Önöket a későbbiekben is ...
Hajnal Ferenc, Szolnok
31. október 2023
Egy esős nap reggelén a VVZ Játszóterek Kft. lelkes csapata mérleghintát varázsolt az addig üresen álló óvodai udvarunkra. Ezúton is ...
Kovács Andrea, Nagykáta
30. október 2023
Köszönjük a VVZ Játszóterek Kft. kollégáinak a rugalmas támogatást.Példaértékü összefogással most az első játékelemet telepíteni tudtuk.

Minőséget képviselünk!

Cégünk gyermekjátszóterek, fitnesz- és street workout parkok, gördeszka pályák, valamint utcabútorok gyártásával, forgalmazásával és telepítésével foglalkozik. Az aktuális trendeket követve, a biztonságot és a játék örömét szem előtt tartva, évről évre fejlesztjük termékeinket! Minőségi anyagok felhasználásával biztosítjuk ügyfeleink megelégedettségét! Együttműködünk a pályázatok előkészítésében, a látványtervek és tervdokumentációk elkészítésében, valamint a projektek teljeskörű levezetésében.

A kínálatunkban szereplő összes termékünk tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát mindegyikük megfelel az EN 1176, EN 1177, EN 16 630, EN 14974 + A1 és EN 16899 vonatkozó Európai szabványok által megkövetelt biztonsági előírásoknak! Minőségünket más sem bizonyítja jobban, mint a kiérdemelt nemzetközi megfelelőségről szóló ISO és EMAS tanúsítványaink.

Kapcsolat

2900 Komárom, Mártírok útja 86-92.
Magyarország

Szakembereink várják kérdéseit