ISO és EMAS tanúsítványaink | Hiszünk a játék örömében

ISO és EMAS tanúsítványaink

Cégünk az alábbi nemzetközi megfelelőségről szóló ISO tanúsítványokkal büszkélkedhet:

  • ISO 9001 minőségirányítási rendszer - mivel a legjobb minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtjuk Önnek!
  • ISO 10 006 minőségirányítási rendszerek projektekben - mivel azt szeretnénk, hogy minden Önnek készített projektünk a legjobb legyen!
  • ISO 14 001 környezetirányítási rendszer - mivel a természet fontos a számunkra!
  • ISO 22 301 üzletmenet-folytonosság irányítás - mivel felmérjük és biztosítjuk üzletmenetünk folyamatosságának esetleges kockázatait!
  • ISO 27 001 adatvédelmi információkezelő rendszer - mivel rendszerünkben diszkréten kezeljük az Ön személyes adatait!
  • ISO 45 001 munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer - mivel vigyázunk munkatársaink biztonságára és egészségére!
  • EMAS és NATUR-PACK környezetvédelmi vezetési és hitelesítési rendszer - a környezetvédelmi felelősségvállalásunk és környezeti teljesítményünk javítására irányuló folyamatos erőfeszítéseink bizonyítéka!

Így értékelik szolgáltatásainkat
Major Ilona, Ács
15. november 2023
A kő-papír-olló tábla egy érdekes, új színfoltja lett óvodánk udvarának. Köszönöm, hogy meglátogattak bennünket. Szeretettel várjuk Önöket a későbbiekben is ...
Hajnal Ferenc, Szolnok
31. október 2023
Egy esős nap reggelén a VVZ Játszóterek Kft. lelkes csapata mérleghintát varázsolt az addig üresen álló óvodai udvarunkra. Ezúton is ...
Kovács Andrea, Nagykáta
30. október 2023
Köszönjük a VVZ Játszóterek Kft. kollégáinak a rugalmas támogatást.Példaértékü összefogással most az első játékelemet telepíteni tudtuk.

Minőséget képviselünk!

Cégünk gyermekjátszóterek, fitnesz- és street workout parkok, gördeszka pályák, valamint utcabútorok gyártásával, forgalmazásával és telepítésével foglalkozik. Az aktuális trendeket követve, a biztonságot és a játék örömét szem előtt tartva, évről évre fejlesztjük termékeinket! Minőségi anyagok felhasználásával biztosítjuk ügyfeleink megelégedettségét! Együttműködünk a pályázatok előkészítésében, a látványtervek és tervdokumentációk elkészítésében, valamint a projektek teljeskörű levezetésében.

A kínálatunkban szereplő összes termékünk tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát mindegyikük megfelel az EN 1176, EN 1177, EN 16 630, EN 14974 + A1 és EN 16899 vonatkozó Európai szabványok által megkövetelt biztonsági előírásoknak! Minőségünket más sem bizonyítja jobban, mint a kiérdemelt nemzetközi megfelelőségről szóló ISO és EMAS tanúsítványaink.

Kapcsolat

2900 Komárom, Mártírok útja 86-92.
Magyarország

Szakembereink várják kérdéseit