Acél szerkezetű buszmegállók | Hiszünk a játék örömében

Acél szerkezetű buszmegállók

Buszmegállóink a minőségi kivitelezés, valamint a modern és egyben stílusos megjelenés kombinációját kínálják. Kifinomult, de erős anyagú, porszórt acélszerkezetű termékeink ülő felületeit 3 különböző kidolgozásban kínáljuk:

  • Fa: Lucfenyő, vörösfenyő és Meranti (trópusi fa) változatokban acélszerkezettel
  • Acél: kimagasló színkontrasztban vagy a megrendelő kívánsága szerinti színben teljes acélszerkezetben
  • HPL: Patina Bronze mintával és acélszerkezettel

Ügyfeleink igényeit kielégítve lehetőséget nyújtunk buszmegállóink testreszabására!

BR-ZAS-D Buszmegálló fa paddal BR-ZAS-D Buszmegálló fa paddal
BR-ZAS-D Buszmegálló fa paddal
További infó
BE-ZAS-D Buszmegálló fa paddal BE-ZAS-D Buszmegálló fa paddal
BE-ZAS-D Buszmegálló fa paddal
További infó

Így értékelik szolgáltatásainkat
Major Ilona, Ács
15. november 2023
A kő-papír-olló tábla egy érdekes, új színfoltja lett óvodánk udvarának. Köszönöm, hogy meglátogattak bennünket. Szeretettel várjuk Önöket a későbbiekben is ...
Hajnal Ferenc, Szolnok
31. október 2023
Egy esős nap reggelén a VVZ Játszóterek Kft. lelkes csapata mérleghintát varázsolt az addig üresen álló óvodai udvarunkra. Ezúton is ...
Kovács Andrea, Nagykáta
30. október 2023
Köszönjük a VVZ Játszóterek Kft. kollégáinak a rugalmas támogatást.Példaértékü összefogással most az első játékelemet telepíteni tudtuk.

Minőséget képviselünk!

Cégünk gyermekjátszóterek, fitnesz- és street workout parkok, gördeszka pályák, valamint utcabútorok gyártásával, forgalmazásával és telepítésével foglalkozik. Az aktuális trendeket követve, a biztonságot és a játék örömét szem előtt tartva, évről évre fejlesztjük termékeinket! Minőségi anyagok felhasználásával biztosítjuk ügyfeleink megelégedettségét! Együttműködünk a pályázatok előkészítésében, a látványtervek és tervdokumentációk elkészítésében, valamint a projektek teljeskörű levezetésében.

A kínálatunkban szereplő összes termékünk tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát mindegyikük megfelel az EN 1176, EN 1177, EN 16 630, EN 14974 + A1 és EN 16899 vonatkozó Európai szabványok által megkövetelt biztonsági előírásoknak! Minőségünket más sem bizonyítja jobban, mint a kiérdemelt nemzetközi megfelelőségről szóló ISO és EMAS tanúsítványaink.

Kapcsolat

2900 Komárom, Mártírok útja 86-92.
Magyarország

Szakembereink várják kérdéseit