Buszmegállók | Hiszünk a játék örömében

Buszmegállók

Buszmegállóink a minőségi kivitelezés, valamint a modern és egyben stílusos megjelenés kombinációját kínálják. Kifinomult, de erős anyagú, porszórt acélszerkezetű termékeink ülő felületeit 3 különböző kidolgozásban kínáljuk:

  • Fa: Lucfenyő, vörösfenyő és Meranti (trópusi fa) változatokban acélszerkezettel
  • Acél: kimagasló színkontrasztban vagy a megrendelő kívánsága szerinti színben teljes acélszerkezetben
  • HPL: Patina Bronze mintával és acélszerkezettel

Ügyfeleink igényeit kielégítve lehetőséget nyújtunk buszmegállóink testreszabására!

BR-ZAS-D Buszmegálló fa paddal BR-ZAS-D Buszmegálló fa paddal
BR-ZAS-D Buszmegálló fa paddal
További infó
BE-ZAS-D Buszmegálló fa paddal BE-ZAS-D Buszmegálló fa paddal
BE-ZAS-D Buszmegálló fa paddal
További infó


Minőséget képviselünk!

Cégünk gyermekjátszóterek, street workout- és fitness parkok, valamint utcabútorok gyártásával, forgalmazásával és telepítésével foglalkozik. Az aktuális trendeket követve, a biztonságot és a játék örömét szem előtt tartva, évről évre fejlesztjük termékeinket! Minőségi anyagok felhasználásával biztosítjuk ügyfeleink megelégedettségét! Együttműködünk a pályázatok előkészítésében, a látványtervek és tervdokumentációk elkészítésében, valamint a projektek teljeskörű levezetésében.

A kínálatunkban szereplő összes termékünk tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát mindegyikük megfelel az STN EN 1176, STN EN 1177, STN EN 16 630, STN EN 14974 + A1 és STN EN 16899 szabványok által megkövetelt biztonsági előírásoknak! Minőségünket más sem bizonyítja jobban, mint a kiérdemelt nemzetközi megfelelőségről szóló ISO és EMAS tanúsítványok. Részletes információk a fenti sorokban említett tanúsítványokról itt olvashatók.

Kapcsolat

2900 Komárom, Mártírok útja 86-92.
Magyarország

Szakembereink várják kérdéseit