Garanciális időszakok | Hiszünk a játék örömében

Garanciális időszakok

A cégünk által meghatározott, illetve az eszközeinknél használt anyagokról szóló garanciális időszakokat alább olvashatja. Garanciális adatlapunkat igény szerint akár le is töltheti itt: VVZ Játszóterek Kft. - Garanciális időszakok

 

A, A garanciális időszak, a gyártó által megfelelően elkészített eszköz átadásának napjától lép érvénybe. Az egyes részekre vonatkozó garanciát a gyártó, a következőképpen határozza meg:

  1. 60 hónapos garancia a játékeszközök szerkezeteinek tartóelemeire
  2. 60 hónapos garancia a játékelemek egyéb fém alkatrészeire
  3. 60 hónapos garancia a HPL jelölésű magasnyomású laminált kompaktlemezekre mint pl.: mellvédekre, rugós hinta testekre, csúszdák oldalaira, stb.
  4. 12 hónapos garancia a fitness eszközök mozgó alkatrészeire
  5. 24 hónapos garancia más meg nem határozott alkatrészekre

A garancia érvényességének feltétele a játékeszközök és tartozékaik rendszeres karbantartása, illetve a műszaki követelményeknek és a gyártó által meghatározott pótalkatrészek használata.

B, A garancia nem terjed ki a vandalizmus, idegenkezűség és erőszakos rongálás általi meghibásodásokra, szakszerűtlen karbantartásból, műszaki beavatkozásból, illetve az ellenőrzési ütemterv be nem tartásából eredendő hibákra, amelyek ellentétben állnak a műszaki feltételekkel, a természetes elhasználódásra és a természet általi katasztrófák következményeire.
C, A garancia nem terjed ki az ütéscsillapító felületek karbantartására, kezelésére és az anyagok újratöltésére.
D, Jogosulatlan beavatkozás esetén a garancia azonnal megszűnik.
E, A garanciális időszak alatt a rossz minőségű gyártásból eredendő hibákat, csakúgy, mint a rejtett anyaghibákat, a gyártó köteles díjmentesen kijavítani. A gyártó jogosult a hiba eltávolításának módját kiválasztani, az alkatrészt cserélni, vagy azt szakszerűen kijavítani.


Így értékelik szolgáltatásainkat
Major Ilona, Ács
15. november 2023
A kő-papír-olló tábla egy érdekes, új színfoltja lett óvodánk udvarának. Köszönöm, hogy meglátogattak bennünket. Szeretettel várjuk Önöket a későbbiekben is ...
Hajnal Ferenc, Szolnok
31. október 2023
Egy esős nap reggelén a VVZ Játszóterek Kft. lelkes csapata mérleghintát varázsolt az addig üresen álló óvodai udvarunkra. Ezúton is ...
Kovács Andrea, Nagykáta
30. október 2023
Köszönjük a VVZ Játszóterek Kft. kollégáinak a rugalmas támogatást.Példaértékü összefogással most az első játékelemet telepíteni tudtuk.

Minőséget képviselünk!

Cégünk gyermekjátszóterek, fitnesz- és street workout parkok, gördeszka pályák, valamint utcabútorok gyártásával, forgalmazásával és telepítésével foglalkozik. Az aktuális trendeket követve, a biztonságot és a játék örömét szem előtt tartva, évről évre fejlesztjük termékeinket! Minőségi anyagok felhasználásával biztosítjuk ügyfeleink megelégedettségét! Együttműködünk a pályázatok előkészítésében, a látványtervek és tervdokumentációk elkészítésében, valamint a projektek teljeskörű levezetésében.

A kínálatunkban szereplő összes termékünk tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát mindegyikük megfelel az EN 1176, EN 1177, EN 16 630, EN 14974 + A1 és EN 16899 vonatkozó Európai szabványok által megkövetelt biztonsági előírásoknak! Minőségünket más sem bizonyítja jobban, mint a kiérdemelt nemzetközi megfelelőségről szóló ISO és EMAS tanúsítványaink.

Kapcsolat

2900 Komárom, Mártírok útja 86-92.
Magyarország

Szakembereink várják kérdéseit