Információs tábla üzemeltetési szabályzattal | Hiszünk a játék örömében

Információs tábla üzemeltetési szabályzattal

A játszótéren elhelyezett információs tábla, amelyen az üzemeltetési szabályzat van feltüntetve a játszótér látogatóinak szükséges tájékoztatását szolgálja. Az üzemeltetési szabályzat a használók egészségét, biztonságát és a játszótér tisztántartását védi!

VVZ-IT Infromációs tábla VVZ-IT Infromációs tábla
VVZ-IT Infromációs tábla
További infó


Minőséget képviselünk!

Cégünk gyermekjátszóterek, street workout- és fitness parkok, valamint utcabútorok gyártásával, forgalmazásával és telepítésével foglalkozik. Az aktuális trendeket követve, a biztonságot és a játék örömét szem előtt tartva, évről évre fejlesztjük termékeinket! Minőségi anyagok felhasználásával biztosítjuk ügyfeleink megelégedettségét! Együttműködünk a pályázatok előkészítésében, a látványtervek és tervdokumentációk elkészítésében, valamint a projektek teljeskörű levezetésében.

A kínálatunkban szereplő összes termékünk tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát mindegyikük megfelel az STN EN 1176, STN EN 1177, STN EN 16 630, STN EN 14974 + A1 és STN EN 16899 szabványok által megkövetelt biztonsági előírásoknak! Minőségünket más sem bizonyítja jobban, mint a kiérdemelt nemzetközi megfelelőségről szóló ISO és EMAS tanúsítványok. Részletes információk a fenti sorokban említett tanúsítványokról itt olvashatók.

Kapcsolat

2900 Komárom, Mártírok útja 86-92.
Magyarország

Szakembereink várják kérdéseit