Rólunk | Hiszünk a játék örömében

Rólunk

Mottónk: "Hiszünk a játék örömében!".

Ez a gondolat született meg bennünk 2011-ben és vezérelte cégünk működését az első pillanatoktól kezdve! Az elmúlt évek során szerzett számos tapasztalatnak és kiérdemelt sikernek köszönhetően, vállalatunk 2022-ben piacvezető helyezést ért el Szlovákiában. Ez idő alatt a gyermekek nem kis örömére több, mint 3500 játszóteret, a felnőttek számára pedig több száz edző parkot építettünk. Cégünk gyermekjátszóterek, fitnesz- és street workout parkok, gördeszka pályák, valamint utcabútorok gyártásával, forgalmazásával és telepítésével foglalkozik. Az aktuális trendeket követve, a biztonságot és a játék örömét szem előtt tartva, évről évre fejlesztjük termékeinket! Minőségi anyagok felhasználásával biztosítjuk ügyfeleink megelégedettségét! Együttműködünk a pályázatok előkészítésében, a látványtervek és tervdokumentációk elkészítésében, valamint a projektek teljeskörű levezetésében. Összesen több, mint 400 darab tanúsított termékünk áll ügyfeleink rendelkezésére, amelyek a használt minőségi anyagoknak köszönhetően minimális karbantartást igényelnek!

 

 

Biztonság

A kínálatunkban szereplő összes termékünk megfelel a biztonsági előírásoknak! Az alábbi tanúsítványokat a szlovák "Műszaki Vizsgáló a.s." állami szervezet adta ki Pozsonyban. A szabványoknak megfelelően jelölésük a következő:

 • játékeszközök STN EN 1176
 • kültéri fitness- és street workout eszközök STN EN 16 630
 • gőrdeszka pályák STN EN 14974 + A1
 • parkour szettek-akadálypályák STN EN 16899
 • gyeprácsok STN EN 1177

 

Minőség

Cégünk az alábbi nemzetközi megfelelőségről szóló ISO tanúsítványokkal büszkélkedhet:

 • ISO 9001 minőségirányítási rendszer - mivel a legjobb minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtjuk Önnek!
 • ISO 10 006 minőségirányítási rendszerek projektekben - mivel azt szeretnénk, hogy minden Önnek készített projektünk a legjobb legyen!
 • ISO 14 001 környezetirányítási rendszer - mivel a természet fontos a számunkra!
 • ISO 22 301 üzletmenet-folytonosság irányítás - mivel felmérjük és biztosítjuk üzletmenetünk folyamatosságának esetleges kockázatait!
 • ISO 27 001 adatvédelmi információkezelő rendszer - mivel rendszerünkben diszkréten kezeljük az Ön személyes adatait!
 • ISO 45 001 munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer - mivel vigyázunk munkatársaink biztonságára és egészségére!

 

Büszkék vagyunk, hogy az Európai Uniós nyilvántartási rendszerbe tartozunk

EMAS és NATUR-PACK környezetvédelmi vezetési és hitelesítési rendszer - a környezetvédelmi felelősségvállalásunk és környezeti teljesítményünk javítására irányuló folyamatos erőfeszítéseink bizonyítéka!

 

Anyaghasználat

Termékeink gyártásához csakis minőségi alapanyagok beszerzésére törekszünk! Ezért az elmúlt évek alatt nagy erőt fektettünk abba, hogy megtaláljuk azokat a beszállítókat akik elvárásainknak teljes mértékben megfelelnek. Ma már nyugodtan kijelenthetjük, hogy minden felhasználásban lévő anyag a legjobb európai beszállítótól származik! Ennek köszönhetően termékeink minimális karbantartást igényelnek, az időjárási viszontagságoknak ellenállnak, valamint hosszú élettartamot biztosítanak. Termékeinknél használt főbb alapanyagok: horganyzott és porszórt acél tartóelemek, rozsdamentes acél kötőelemek, magas nyomású HPL laminált kompaktlemezek, nagy sűrűségű HDPE polietilén műanyagok és acélmagos poliészter kötelek.

 

Zárszóként

Egyéni és rugalmas segítséget nyújtunk ügyfeleinknek!

Legyen szó egy kisebb lakótelepi játszótérről, egy óvoda udvarának fejlesztéséről, egy nagy méretű közterületi játszótérről, akár egy fitnesz-, vagy street workout park kialakításáról, egy közösségi kert megszépítéséről, új és modern buszmegálló elhelyezéséről, regionális értékesítőink szem előtt tartva az Ön elképzelését, tervét és költségvetését a legmegfelelőbb megoldásokat fogják Önnek felvázolni! Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük ne habozzon és keressen fel bennünket!


Így értékelik szolgáltatásainkat
Major Ilona, Ács
15. november 2023
A kő-papír-olló tábla egy érdekes, új színfoltja lett óvodánk udvarának. Köszönöm, hogy meglátogattak bennünket. Szeretettel várjuk Önöket a későbbiekben is ...
Hajnal Ferenc, Szolnok
31. október 2023
Egy esős nap reggelén a VVZ Játszóterek Kft. lelkes csapata mérleghintát varázsolt az addig üresen álló óvodai udvarunkra. Ezúton is ...
Kovács Andrea, Nagykáta
30. október 2023
Köszönjük a VVZ Játszóterek Kft. kollégáinak a rugalmas támogatást.Példaértékü összefogással most az első játékelemet telepíteni tudtuk.

Minőséget képviselünk!

Cégünk gyermekjátszóterek, fitnesz- és street workout parkok, gördeszka pályák, valamint utcabútorok gyártásával, forgalmazásával és telepítésével foglalkozik. Az aktuális trendeket követve, a biztonságot és a játék örömét szem előtt tartva, évről évre fejlesztjük termékeinket! Minőségi anyagok felhasználásával biztosítjuk ügyfeleink megelégedettségét! Együttműködünk a pályázatok előkészítésében, a látványtervek és tervdokumentációk elkészítésében, valamint a projektek teljeskörű levezetésében.

A kínálatunkban szereplő összes termékünk tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát mindegyikük megfelel az EN 1176, EN 1177, EN 16 630, EN 14974 + A1 és EN 16899 vonatkozó Európai szabványok által megkövetelt biztonsági előírásoknak! Minőségünket más sem bizonyítja jobban, mint a kiérdemelt nemzetközi megfelelőségről szóló ISO és EMAS tanúsítványaink.

Kapcsolat

2900 Komárom, Mártírok útja 86-92.
Magyarország

Szakembereink várják kérdéseit