Rólunk | Hiszünk a játék örömében

Rólunk

Mottónk: "Hiszünk a játék örömében!".

Ez a gondolat született meg bennünk 2011-ben és vezérelte cégünk működését az első pillanatoktól kezdve! Az elmúlt évek során szerzett számos tapasztalatnak és kiérdemelt sikernek köszönhetően, vállalatunk 2022-ben piacvezető helyezést ért el Szlovákiában. Ez idő alatt a gyermekek nem kis örömére több, mint 3500 játszóteret, a felnőttek számára pedig több száz edző parkot építettünk. Cégünk gyermekjátszóterek, street workout- és fitness parkok, valamint utcabútorok gyártásával, forgalmazásával és telepítésével foglalkozik. Az aktuális trendeket követve, a biztonságot és a játék örömét szem előtt tartva, évről évre fejlesztjük termékeinket! Minőségi anyagok felhasználásával biztosítjuk ügyfeleink megelégedettségét! Együttműködünk a pályázatok előkészítésében, a látványtervek és tervdokumentációk elkészítésében, valamint a projektek teljeskörű levezetésében. Összesen több, mint 350 tanúsított és minimális karbantartást igénylő termékünk áll az Ön rendelkezésére!

 

Biztonság

A kínálatunkban szereplő összes termékünk megfelel a biztonsági előírásoknak! Az alábbi tanúsítványokat a szlovák "Műszaki Vizsgáló a.s." állami szervezet adta ki Pozsonyban. A szabványoknak megfelelően jelölésük a következő:

 • játékeszközök STN EN 1176
 • kültéri fitness- és street workout eszközök STN EN 16 630
 • gőrdeszka pályák STN EN 14974 + A1
 • parkour szettek-akadálypályák STN EN 16899
 • gyeprácsok STN EN 1177

 

Minőség

Cégünk az alábbi nemzetközi megfelelőségről szóló ISO tanúsítványokkal büszkélkedhet:

 • ISO 9001 minőségirányítási rendszer - mivel a legjobb minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtjuk Önnek!
 • ISO 10 006 minőségirányítási rendszerek projektekben - mivel azt szeretnénk, hogy minden Önnek készített projektünk a legjobb legyen!
 • ISO 14 001 környezetirányítási rendszer - mivel a természet fontos a számunkra!
 • ISO 22 301 üzletmenet-folytonosság irányítás - mivel felmérjük és biztosítjuk üzletmenetünk folyamatosságának esetleges kockázatait!
 • ISO 27 001 adatvédelmi információkezelő rendszer - mivel rendszerünkben diszkréten kezeljük az Ön személyes adatait!
 • ISO 45 001 munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer - mivel vigyázunk munkatársaink biztonságára és egészségére!

 

Büszkék vagyunk, hogy az Európai Uniós nyilvántartási rendszerbe tartozunk

EMAS és NATUR-PACK környezetvédelmi vezetési és hitelesítési rendszer - a környezetvédelmi felelősségvállalásunk és környezeti teljesítményünk javítására irányuló folyamatos erőfeszítéseink bizonyítéka!

 

Anyaghasználat

Termékeink gyártásához csakis minőségi alapanyagok beszerzésére törekszünk! Ezért az elmúlt évek alatt nagy erőt fektettünk abba, hogy megtaláljuk azokat a beszállítókat akik elvárásainknak teljes mértékben megfelelnek. Ma már nyugodtan kijelenthetjük, hogy minden felhasználásban lévő anyag a legjobb európai beszállítótól származik! Ennek köszönhetően termékeink minimális karbantartást igényelnek, az időjárási viszontagságoknak ellenállnak, valamint hosszú élettartamot képviselnek. Termékeinknél használt főbb alapanyagok: acél tartó elemek, rozsdamentes acél kötőelemek, HPL magas nyomású laminált kompaktlemezek, HDPE nagy sűrűségű polietilén műanyagok és acélmagos poliészter kötelek. A teljes védelem érdekében fém alkatrészeink két rétegű felületkezelésen esnek át, amelyek a horganyzás és KOMAXIT porfestés.

 

Zárszóként

Egyéni és rugalmas segítséget nyújtunk Önnek!

Legyen szó egy kisebb lakótelepi játszótérről, egy óvoda udvarának fejlesztéséről, egy nagy méretű közterületi játszótérről, akár egy fitness-, vagy street workout park kialakításáról, regionális értékesítőink az Önnek megfelelő legjobb megoldásokat fogják felvázolni! Természetesen szem előtt tartva az Ön elképzelését, tervét és költségvetését. A tervezési folyamat része egy szépen kidolgozott látványterv, amelynek köszönhetően az új játszótér már a megvalósítás előtt teljesen átlátható lesz.

Felkeltettük érdeklődését? Kérjük ne habozzon és keresse munkatársainkat!Minőséget képviselünk!

Cégünk gyermekjátszóterek, street workout- és fitness parkok, valamint utcabútorok gyártásával, forgalmazásával és telepítésével foglalkozik. Az aktuális trendeket követve, a biztonságot és a játék örömét szem előtt tartva, évről évre fejlesztjük termékeinket! Minőségi anyagok felhasználásával biztosítjuk ügyfeleink megelégedettségét! Együttműködünk a pályázatok előkészítésében, a látványtervek és tervdokumentációk elkészítésében, valamint a projektek teljeskörű levezetésében.

A kínálatunkban szereplő összes termékünk tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát mindegyikük megfelel az STN EN 1176, STN EN 1177, STN EN 16 630, STN EN 14974 + A1 és STN EN 16899 szabványok által megkövetelt biztonsági előírásoknak! Minőségünket más sem bizonyítja jobban, mint a kiérdemelt nemzetközi megfelelőségről szóló ISO és EMAS tanúsítványok. Részletes információk a fenti sorokban említett tanúsítványokról itt olvashatók.

Kapcsolat

2900 Komárom, Mártírok útja 86-92.
Magyarország

Szakembereink várják kérdéseit