Akadálymentesített, tanúsított játszótéri eszközök mozgássérült gyermekeknek - Körhinták, lengőhinták, játszóvárak | Hiszünk a játék örömében

Akadálymentesített, tanúsított játszótéri eszközök mozgássérült gyermekeknek - Körhinták, lengőhinták, játszóvárak

Valamennyi játszótéri eszköz célja, hogy használatával a gyerekek együtt játszva közösen tudják fejleszteni tehetségüket. Mai társadalmunk egészséges fejlődéséhez elengedhetetlen az olyan szociális készségek, tulajdonságok fejlesztése, mint az elfogadás, az empátia, a segítőkészség, vagy a kreativitás. Gyermekkorban ezek a készségek már a közös játék során, természetes módon épülnek be a személyiségbe. Ezek az eszközök egyfajta hidat jelentenek az egészséges és a megváltozott képességű gyerekek között, akik így játszva tapasztalják meg az együttélés fontosságát.
A hagyományos játékokkal szemben ezen eszközök kialakításánál egyéb biztonsági előírásokat is be kell tartani. Minden termék felülete csúszásvédő burkolattal rendelkezik, a felfüggesztések, az elemek rögzítése jóval erősebb, vagyis teherbírobb.

 

ANYAGHASZNÁLAT:

Akadálymentesített eszközeinket horganyzott és porszórt acélból, kötőelemeit rozsdamentes acélból, lapjait pedig HPL jelölésű magas nyomású laminált kompaktlemezből készítjük. A magas nyomású HPL lemez törhetetlen, nem mérgező, újrahasznosítható, továbbá vegyszer- és UV álló. A fokozott tartósság és biztonság érdekében minden kötőelemet műanyag kupakkal lezárunk. A használt anyagoknak köszönhetően akadálymentesített játékaink minimális karbantartást igényelnek! Integrált eszközeinket úgy terveztük, hogy a hosszú élettartam mellett a maximális biztonságot is garantálják!

 

VONATKOZÓ SZABVÁNYOK:

Akadálymentesített eszközeink megfelelnek az MSZ EN 1176 szabvány által megkövetelt biztonsági előírásoknak. Az MSZ EN 1177 szabvány előírásai szerint integrált eszközeink bár füves területre is telepíthetőek, ennek ellenére a könnyebb megközelítés érdekében gumilap vagy öntött gumiburkolat kialakítását ajánljuk.

VVZ-KL011 Akadálymentesített körhinta ülőkékkel 2 m VVZ-KL011 Akadálymentesített körhinta ülőkékkel 2 m
VVZ-KL011 Akadálymentesített körhinta ülőkékkel 2 m
További infó
VVZ-KL012 Akadálymentesített körhinta ülőkékkel 2,5 m VVZ-KL012 Akadálymentesített körhinta ülőkékkel 2,5 m
VVZ-KL012 Akadálymentesített körhinta ülőkékkel 2,5 m
További infó
VVZ-VH013 Akadálymentesített lengőhinta VVZ-VH013 Akadálymentesített lengőhinta
VVZ-VH013 Akadálymentesített lengőhinta
További infó

Így értékelik szolgáltatásainkat
Major Ilona, Ács
15. november 2023
A kő-papír-olló tábla egy érdekes, új színfoltja lett óvodánk udvarának. Köszönöm, hogy meglátogattak bennünket. Szeretettel várjuk Önöket a későbbiekben is ...
Hajnal Ferenc, Szolnok
31. október 2023
Egy esős nap reggelén a VVZ Játszóterek Kft. lelkes csapata mérleghintát varázsolt az addig üresen álló óvodai udvarunkra. Ezúton is ...
Kovács Andrea, Nagykáta
30. október 2023
Köszönjük a VVZ Játszóterek Kft. kollégáinak a rugalmas támogatást.Példaértékü összefogással most az első játékelemet telepíteni tudtuk.

Minőséget képviselünk!

Cégünk gyermekjátszóterek, fitnesz- és street workout parkok, gördeszka pályák, valamint utcabútorok gyártásával, forgalmazásával és telepítésével foglalkozik. Az aktuális trendeket követve, a biztonságot és a játék örömét szem előtt tartva, évről évre fejlesztjük termékeinket! Minőségi anyagok felhasználásával biztosítjuk ügyfeleink megelégedettségét! Együttműködünk a pályázatok előkészítésében, a látványtervek és tervdokumentációk elkészítésében, valamint a projektek teljeskörű levezetésében.

A kínálatunkban szereplő összes termékünk tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát mindegyikük megfelel az EN 1176, EN 1177, EN 16 630, EN 14974 + A1 és EN 16899 vonatkozó Európai szabványok által megkövetelt biztonsági előírásoknak! Minőségünket más sem bizonyítja jobban, mint a kiérdemelt nemzetközi megfelelőségről szóló ISO és EMAS tanúsítványaink.

Kapcsolat

2900 Komárom, Mártírok útja 86-92.
Magyarország

Szakembereink várják kérdéseit