Rólunk írták | Hiszünk a játék örömében

Rólunk írták 

Nagykátai Járási Óvoda, Általános Iskola, EGYMI

Szeptember elején Kollégáink aktivitásának és kezdeményezésének köszönhetően a VVZ Játszóterek Kft. nyereményjátékában, melyben 303 óvoda vett részt mi kaptuk a legtöbb szavazatot és nyertünk egy közel 800.000 Ft-os hintát melyet ezúton is köszönünk. A hinta helyéül nagykátai székhelyünkön azt a rég lezárt területet választottuk, mely évek óta arra várt, hogy játszótér legyen. Példaértékü összefogással most az első játékelemet telepíteni tudtuk. Köszönjük a VVZ Játszóterek Kft Kollégáinak a Rugalmas támogatást. Hálásak vagyunk Valamennyi résztvevő hozzáállásáért, példaértékű és áldozatos munkájáért.

Kovács Andrea Igazgató asszony

Képek itt találhatók

  

Liget Úti Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Autizmus Centrum tagintézményének óvodája Szolnok

„Az esőt felszárítani úgy sem tudod, a szelet megfordítani úgy sem tudod…, de azért vannak a jó barátok, hogy a rég elvesztett álmot visszahozzák egy fázós alkonyon.”

Ahogyan a dal is szól, úgy valósult meg egy régi álom a szolnoki Liget Úti Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Autizmus Centrum tagintézményének óvodájában. Egy esős nap reggelén a VVZ Játszóterek Kft lelkes csapata mérleghintát varázsolt az addig üresen álló óvodai udvarunkra. Ahhoz, hogy a régi álomból valóság legyen sok - sok jó barát fogott össze a Liget Úti Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Autizmus Centrum óvodásainak öröméért a VVZ Játszóterek Kft 2023. augusztusában meghirdetett Facebook nyereményjátékán. Ezúton is hálásan köszönjük minden kedves szavazónknak és a VVZ Játszóterek Kft - nek, hogy támogatásuk által a nap is ránk ragyogott és immár vidám gyermeki játéktól hangos az óvodai udvarunk.

Hajnal Ferenc Igazgató és Bóka Barbara tagintézmény-vezető

Képek itt találhatók

  

Ácsi Bóbita Óvoda

Óvodavezetőként bármerre járok, mindig igyekszem megnézni, milyen játszótéri eszközök vannak a település óvodájának udvarán és játszóterein. Az óvoda játszóudvara a gyermekek fejlődésének legfontosabb színtere. A nagymozgások fejlődése a friss levegőn beindítja az összes részképesség gyors és harmonikus fejlődését. Figyelem tehát, hogy egy-egy játék milyen összetett mozgásokat igényel a gyerekektől, mennyire esztétikus, mennyire biztonságos és természetesen mennyire időtálló. Fontos tulajdonságok ezek egy óvodai játék kiválasztásánál, hiszen a gyerekek fejlődése mellett figyelni kell a költségvetés kereteire is. Bevallom, nagyon kritikus vagyok, hiszen nem olcsó játékokról van szó. Áhítozva nézegettem az Önök által gyártott és forgalmazott gyönyörű játszótéri eszközöket és terveimben ott szerepelt, hogy a most felújított udvarunkra egy új játékot vásároljunk. A meghirdetett játék lehetőséget biztosított számunkra, hogy az álmunk a tervezettnél gyorsabban valóra váljon. Segítettek ebben barátaink, ismerőseink, akiknek ezúton is köszönjük, hogy gondoltak és szavaztak ránk. A kő-papír-olló tábla egy érdekes, új színfoltja lett óvodánk udvarának. Ilyen típusú játékunk még nem volt, így a gyerekek érdeklődve, nagy örömmel fogadták, nagyon szeretnek játszani vele. A nagy futkosás, biciklizés közben jól esik egy kis pihenés, közben pedig egy játék a legjobb baráttal. Elárulom, az óvoda dolgozói is beállnak egy-egy párbajra. A gyerekek kedvence pedig az, amikor két óvónéni egymással játszik. Köszönjük, hogy a cég lehetőséget biztosított az internetes játékra. Köszönöm, hogy meglátogattak bennünket. Szeretettel várjuk Önöket a későbbiekben is, ha felénk járnak.

Héreginé Major Ilona Óvodavezető

Képek itt találhatók

  


Így értékelik szolgáltatásainkat
Major Ilona, Ács
15. november 2023
A kő-papír-olló tábla egy érdekes, új színfoltja lett óvodánk udvarának. Köszönöm, hogy meglátogattak bennünket. Szeretettel várjuk Önöket a későbbiekben is ...
Hajnal Ferenc, Szolnok
31. október 2023
Egy esős nap reggelén a VVZ Játszóterek Kft. lelkes csapata mérleghintát varázsolt az addig üresen álló óvodai udvarunkra. Ezúton is ...
Kovács Andrea, Nagykáta
30. október 2023
Köszönjük a VVZ Játszóterek Kft. kollégáinak a rugalmas támogatást.Példaértékü összefogással most az első játékelemet telepíteni tudtuk.

Minőséget képviselünk!

Cégünk gyermekjátszóterek, fitnesz- és street workout parkok, gördeszka pályák, valamint utcabútorok gyártásával, forgalmazásával és telepítésével foglalkozik. Az aktuális trendeket követve, a biztonságot és a játék örömét szem előtt tartva, évről évre fejlesztjük termékeinket! Minőségi anyagok felhasználásával biztosítjuk ügyfeleink megelégedettségét! Együttműködünk a pályázatok előkészítésében, a látványtervek és tervdokumentációk elkészítésében, valamint a projektek teljeskörű levezetésében.

A kínálatunkban szereplő összes termékünk tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát mindegyikük megfelel az EN 1176, EN 1177, EN 16 630, EN 14974 + A1 és EN 16899 vonatkozó Európai szabványok által megkövetelt biztonsági előírásoknak! Minőségünket más sem bizonyítja jobban, mint a kiérdemelt nemzetközi megfelelőségről szóló ISO és EMAS tanúsítványaink.

Kapcsolat

2900 Komárom, Mártírok útja 86-92.
Magyarország

Szakembereink várják kérdéseit