Kötélpályák - Különböző kialakítású kötélpályarendszerek | Hiszünk a játék örömében

Kötélpályák - Különböző kialakítású kötélpályarendszerek

A kötélpálya a játszótéri eszközök egyik legizgalmasabb típusa, amelyet inkább a nagyobb gyerekeknek ajánlunk. A kötélpályák különleges élményt nyújtanak a gyerekek számára, a repülés, a „száguldás” élményét próbálhatják ki velük. Többféle modell létezik a kötélpálya hossza és az építési magasság tekintetében, de mindegyikről elmondhatjuk, hogy fejlesztik a gyerekek ügyességét és bátorságát.

 

ANYAGHASZNÁLAT:

Kötélpályáink szerkezetét horganyzott és porszórt acélból, kötőelemeit rozsdamentes acélból, lapjait pedig HPL jelölésű magas nyomású laminált kompaktlemezből és magát a drótot horganyzott acélból készítjük. A magas nyomású HPL lemez törhetetlen, nem mérgező, újrahasznosítható, továbbá vegyszer- és UV álló. A fokozott tartósság és biztonság érdekében minden kötőelemet műanyag kupakkal lezárunk. A használt anyagoknak köszönhetően kötélpályáink minimális karbantartást igényelnek! Ezeket a játékeszközeinket úgy terveztük, hogy a hosszú élettartam mellett a maximális biztonságot is garantálják!

 

VONATKOZÓ SZABVÁNYOK:

Kötélpályáink megfelelnek az MSZ EN 1176 szabvány által megkövetelt biztonsági előírásoknak. Az MSZ EN 1177 szabvány előírásai szerint kötélpálya eszközeink füves területre telepíthetőek, de mivel az indító dobogónál a HIC esésmagassági érték 1,0 méter fölé mutat, így 8 méter hosszon ütéscsillapító réteg kialakítása szükséges! Erre a felületre 300 mm mélységű homok vagy kavics ágy, esetleg gumilapok és öntött gumiból kialakított ütéscsillapító réteg telepíthető.

VVZ-L001 Kötélpálya indító dobogóval VVZ-L001 Kötélpálya indító dobogóval
VVZ-L001 Kötélpálya indító dobogóval
További infó
VVZ-L002 Dupla kötélpálya indító dobogóval VVZ-L002 Dupla kötélpálya indító dobogóval
VVZ-L002 Dupla kötélpálya indító dobogóval
További infó
VVZ-L003 Oszlopos kötélpálya indító dobogóval VVZ-L003 Oszlopos kötélpálya indító dobogóval
VVZ-L003 Oszlopos kötélpálya indító dobogóval
További infó

Így értékelik szolgáltatásainkat
Major Ilona, Ács
15. november 2023
A kő-papír-olló tábla egy érdekes, új színfoltja lett óvodánk udvarának. Köszönöm, hogy meglátogattak bennünket. Szeretettel várjuk Önöket a későbbiekben is ...
Hajnal Ferenc, Szolnok
31. október 2023
Egy esős nap reggelén a VVZ Játszóterek Kft. lelkes csapata mérleghintát varázsolt az addig üresen álló óvodai udvarunkra. Ezúton is ...
Kovács Andrea, Nagykáta
30. október 2023
Köszönjük a VVZ Játszóterek Kft. kollégáinak a rugalmas támogatást.Példaértékü összefogással most az első játékelemet telepíteni tudtuk.

Minőséget képviselünk!

Cégünk gyermekjátszóterek, fitnesz- és street workout parkok, gördeszka pályák, valamint utcabútorok gyártásával, forgalmazásával és telepítésével foglalkozik. Az aktuális trendeket követve, a biztonságot és a játék örömét szem előtt tartva, évről évre fejlesztjük termékeinket! Minőségi anyagok felhasználásával biztosítjuk ügyfeleink megelégedettségét! Együttműködünk a pályázatok előkészítésében, a látványtervek és tervdokumentációk elkészítésében, valamint a projektek teljeskörű levezetésében.

A kínálatunkban szereplő összes termékünk tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát mindegyikük megfelel az EN 1176, EN 1177, EN 16 630, EN 14974 + A1 és EN 16899 vonatkozó Európai szabványok által megkövetelt biztonsági előírásoknak! Minőségünket más sem bizonyítja jobban, mint a kiérdemelt nemzetközi megfelelőségről szóló ISO és EMAS tanúsítványaink.

Kapcsolat

2900 Komárom, Mártírok útja 86-92.
Magyarország

Szakembereink várják kérdéseit