Kötélpiramisok - Mozgásfejlesztő térhálós játékok | Hiszünk a játék örömében

Kötélpiramisok - Mozgásfejlesztő térhálós játékok

Az igencsak közkedvelt kötélpiramis termékeinket többféle méretben gyártjuk. A kötélpiramisok számos kihívást tartogatnak az óvodás és iskolás gyerekeknek egyaránt. Remekül fejlesztik a gyerekek koncentrációs és koordinációs készségét miközben javul egyensúlyérzékük és mozgékonyságuk. Fejlesztik az izomzatot, az erőnlétet, valamint növelik a bátorságot, a kitartást és az ügyességet.

 

ANYAGHASZNÁLAT:

Kötélpiramisaink tartó oszlopát horganyzott és porszórt acélból, kötőelemeit HDPE műanyagból, rögzítőit rozsdamentes acélból, kötélrendszerét pedig acélmagos poliészter kötélből készítjük. A poliészter szálakból készült acélmagos kötél magas szilárdsággal bír és ezáltal jobban ellenáll a mechanikai igénybevételnek. Maga a poliészter számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Színtartó, ellenáll a mikroorganizmusoknak, az időjárási hatásoknak, (pl. eső után gyorsan szárad). A HDPE jelölésű, nagy sűrűségű polietilént főként magas szilárdsága, szívóssága és nedvességállósága jellemzi. A használt anyagoknak köszönhetően kötélpiramis eszközeink minimális karbantartást igényelnek! Ezeket a játékeszközeinket úgy terveztük, hogy a hosszú élettartam mellett a maximális biztonságot is garantálják!

 

VONATKOZÓ SZABVÁNYOK:

Kötélpiramisaink megfelelnek az MSZ EN 1176 szabvány által megkövetelt biztonsági előírásoknak. Az MSZ EN 1177 szabvány előírásai szerint ezek az eszközeink füves területre telepíthetőek. Ezen felül természetesen egyéb anyagú ütéscsillapító felületek alkalmazása is elfogadott. Ilyenek például: a homok- vagy kavicságy, gumilap vagy öntött gumiburkolat.

VVZ-PYR020 Kötélpiramis 2 m VVZ-PYR020 Kötélpiramis 2 m
VVZ-PYR020 Kötélpiramis 2 m
További infó
VVZ-PYR025 Kötélpiramis 2,5 m VVZ-PYR025 Kötélpiramis 2,5 m
VVZ-PYR025 Kötélpiramis 2,5 m
További infó
VVZ-PYR030 Kötélpiramis 3 m VVZ-PYR030 Kötélpiramis 3 m
VVZ-PYR030 Kötélpiramis 3 m
További infó
VVZ-PYR035 Kötélpiramis 3,5 m VVZ-PYR035 Kötélpiramis 3,5 m
VVZ-PYR035 Kötélpiramis 3,5 m
További infó
VVZ-PYR040 Kötélpiramis 4 m VVZ-PYR040 Kötélpiramis 4 m
VVZ-PYR040 Kötélpiramis 4 m
További infó
VVZ-PYR045 Kötélpiramis 4,5 m VVZ-PYR045 Kötélpiramis 4,5 m
VVZ-PYR045 Kötélpiramis 4,5 m
További infó
VVZ-PYR050 Kötélpiramis 5 m VVZ-PYR050 Kötélpiramis 5 m
VVZ-PYR050 Kötélpiramis 5 m
További infó

Így értékelik szolgáltatásainkat
Major Ilona, Ács
15. november 2023
A kő-papír-olló tábla egy érdekes, új színfoltja lett óvodánk udvarának. Köszönöm, hogy meglátogattak bennünket. Szeretettel várjuk Önöket a későbbiekben is ...
Hajnal Ferenc, Szolnok
31. október 2023
Egy esős nap reggelén a VVZ Játszóterek Kft. lelkes csapata mérleghintát varázsolt az addig üresen álló óvodai udvarunkra. Ezúton is ...
Kovács Andrea, Nagykáta
30. október 2023
Köszönjük a VVZ Játszóterek Kft. kollégáinak a rugalmas támogatást.Példaértékü összefogással most az első játékelemet telepíteni tudtuk.

Minőséget képviselünk!

Cégünk gyermekjátszóterek, fitnesz- és street workout parkok, gördeszka pályák, valamint utcabútorok gyártásával, forgalmazásával és telepítésével foglalkozik. Az aktuális trendeket követve, a biztonságot és a játék örömét szem előtt tartva, évről évre fejlesztjük termékeinket! Minőségi anyagok felhasználásával biztosítjuk ügyfeleink megelégedettségét! Együttműködünk a pályázatok előkészítésében, a látványtervek és tervdokumentációk elkészítésében, valamint a projektek teljeskörű levezetésében.

A kínálatunkban szereplő összes termékünk tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát mindegyikük megfelel az EN 1176, EN 1177, EN 16 630, EN 14974 + A1 és EN 16899 vonatkozó Európai szabványok által megkövetelt biztonsági előírásoknak! Minőségünket más sem bizonyítja jobban, mint a kiérdemelt nemzetközi megfelelőségről szóló ISO és EMAS tanúsítványaink.

Kapcsolat

2900 Komárom, Mártírok útja 86-92.
Magyarország

Szakembereink várják kérdéseit