Mászókák - Térhálós mászókák és mászófalak kombinációja | Hiszünk a játék örömében

Mászókák - Térhálós mászókák és mászófalak kombinációja

Mászókáinkat térhálós mászókák és mászófalak kombinációjával úgy alakítottuk ki, hogy minden korosztály számára megtalálható legyen a megfelelő eszköz. Ezeken a kültéri eszközökön kiválóan fejlődik a gyerekek szem-kéz és szem-láb koordinációja, valamint javul az egyensúlyérzéke. Kihívást jelent minden gyermek számára, jó hatással van a felfedező képességre és a külső akadályokkal szembeni érzelmi erőforrások gyakorlására, azaz a bátorság ösztön szerű kialakulására. Mindezek mellett erősíti az izomzatot és javítja a testtartást.

 

ANYAGHASZNÁLAT:

Mászókáink szerkezetét horganyzott és porszórt acélból, kötőelemeit rozsdamentes acélból, lapjait HPL jelölésű magas nyomású laminált kompaktlemezből, kötélrendszerét pedig acélmagos poliészter kötélből készítjük. A magas nyomású HPL lemez törhetetlen, nem mérgező, újrahasznosítható, továbbá vegyszer- és UV álló. A poliészter szálakból készült acélmagos kötél magas szilárdsággal bír és ezáltal jobban ellenáll a mechanikai igénybevételnek. Maga a poliészter számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Színtartó, ellenáll a mikroorganizmusoknak, az időjárási hatásoknak, (pl. eső után gyorsan szárad). A fokozott tartósság és biztonság érdekében minden kötőelemet műanyag kupakkal lezárunk. A használt anyagoknak köszönhetően kombinált mászórendszereink minimális karbantartást igényelnek! Mászókáinkat úgy terveztük, hogy a hosszú élettartam mellett a maximális biztonságot is garantálják!

 

VONATKOZÓ SZABVÁNYOK:

Mászókáink megfelelnek az MSZ EN 1176 szabvány által megkövetelt biztonsági előírásoknak. Az MSZ EN 1177 szabvány előírásai szerint az 1,0 méter HIC esésmagassági érték felett szigorúan ütéscsillapító réteg kialakítása szükséges! Mivel kombinált mászókáink ezt az értéket bőven meghaladják, elhelyezésükhöz elfogadott megoldás lehet a 300 mm mélységű homokból vagy kavicsból elkészített ágyás, vagy gumilapokból és öntött gumiból kialakított ütéscsillapító felület.

VVZ-GYM001 Négyszögletes pókhálós mászóka VVZ-GYM001 Négyszögletes pókhálós mászóka
VVZ-GYM001 Négyszögletes pókhálós mászóka
További infó
VVZ-GYM002 Négyszögletes tányéros mászóka VVZ-GYM002 Négyszögletes tányéros mászóka
VVZ-GYM002 Négyszögletes tányéros mászóka
További infó
VVZ-GYM003 Hatszögletes mászóka VVZ-GYM003 Hatszögletes mászóka
VVZ-GYM003 Hatszögletes mászóka
További infó
VVZ-GYM004 Hatszögletes mászóka mászófallal VVZ-GYM004 Hatszögletes mászóka mászófallal
VVZ-GYM004 Hatszögletes mászóka mászófallal
További infó
VVZ-GYM005 Ötrészes mászóka VVZ-GYM005 Ötrészes mászóka
VVZ-GYM005 Ötrészes mászóka
További infó
VVZ-GYM005-3 Háromrészes mászóka VVZ-GYM005-3 Háromrészes mászóka
VVZ-GYM005-3 Háromrészes mászóka
További infó
VVZ-GYM006 Nagyméretű mászóka VVZ-GYM006 Nagyméretű mászóka
VVZ-GYM006 Nagyméretű mászóka
További infó

Így értékelik szolgáltatásainkat
Major Ilona, Ács
15. november 2023
A kő-papír-olló tábla egy érdekes, új színfoltja lett óvodánk udvarának. Köszönöm, hogy meglátogattak bennünket. Szeretettel várjuk Önöket a későbbiekben is ...
Hajnal Ferenc, Szolnok
31. október 2023
Egy esős nap reggelén a VVZ Játszóterek Kft. lelkes csapata mérleghintát varázsolt az addig üresen álló óvodai udvarunkra. Ezúton is ...
Kovács Andrea, Nagykáta
30. október 2023
Köszönjük a VVZ Játszóterek Kft. kollégáinak a rugalmas támogatást.Példaértékü összefogással most az első játékelemet telepíteni tudtuk.

Minőséget képviselünk!

Cégünk gyermekjátszóterek, fitnesz- és street workout parkok, gördeszka pályák, valamint utcabútorok gyártásával, forgalmazásával és telepítésével foglalkozik. Az aktuális trendeket követve, a biztonságot és a játék örömét szem előtt tartva, évről évre fejlesztjük termékeinket! Minőségi anyagok felhasználásával biztosítjuk ügyfeleink megelégedettségét! Együttműködünk a pályázatok előkészítésében, a látványtervek és tervdokumentációk elkészítésében, valamint a projektek teljeskörű levezetésében.

A kínálatunkban szereplő összes termékünk tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát mindegyikük megfelel az EN 1176, EN 1177, EN 16 630, EN 14974 + A1 és EN 16899 vonatkozó Európai szabványok által megkövetelt biztonsági előírásoknak! Minőségünket más sem bizonyítja jobban, mint a kiérdemelt nemzetközi megfelelőségről szóló ISO és EMAS tanúsítványaink.

Kapcsolat

2900 Komárom, Mártírok útja 86-92.
Magyarország

Szakembereink várják kérdéseit