BR-LOP18-D Karfákkal ellátott támlás pad 1,8m | Hiszünk a játék örömében

BR-LOP18-D Karfákkal ellátott támlás pad 1,8m

A modern és stílusos megjelenésű fa borítású karfákkal ellátott támlás pad jól illeszkedik különféle környezetekbe mint, például: parkokba, utcákra-terekre vagy akár épületekbe-várótermekbe. A fa borítású pad lucfenyő, vörösfenyő és Meranti (trópusi fa) változatokban rendelhető. 
 
 
MŰSZAKI ADATOK:
  • Cikkszám: BR-LOP18-D
  • Az eszköz méretei: 1,8 × 0,6 × 0,8 m (HxSzxM)
  • Konstrukció: horganyzott és porszórt acélszerkezet
  • Fa borítások: lucfenyő, vörösfenyő és Meranti (trópusi fa)
  • Egyéb anyagok: rozsdamentes acél kötőelemek
  • Színskála: RAL 7022 árnyalatú acélszerkezet
Gyakran ismételt kérdések
Szállítással együtt is tudok rendelni?

Természetesen igen, de a szállítás külön költségekkel jár! Amennyiben viszont bármely termékünket telepítéssel együtt rendeli meg, a szállítás egész Magyarországon ingyenes!

Saját kezűleg is le tudom telepíteni a terméket?

Mivel termékeinket (félkész) összeszerelt állapotban szállítjuk, akár saját kezűleg is el tudja végezni azoknak telepítését. Ebben az esetben kitűzési és alapozási tervet küldünk az adott termék mellé. Nagyobb, vagy bonyolultabb játékeszközök esetében érdemes viszont szakembereink közbenjárását igénybe venni! Amennyiben a telepítést nem saját szakembereink végezték, így az ebből eredendő reklamációt nem tudjuk elismerni!

Az Önök által kínált termékek tanúsítottak?

Igen, a kínálatunkban szereplő összes termékünk a vonatkozó szabványoknak megfelelően műszaki ellenőrzésen esnek át! Termékeink tanúsítványait a szlovák "Műszaki Vizsgáló a.s." állami szervezet adta ki Pozsonyban. Részletes információ

Hol készítik termékeiket?

Termékeinket Trencsénben, a több éves tapasztalattal rendelkező szlovákiai székhelyű Veríme v Zábavu s.r.o. anyavállalat csarnokában tervezzük, fejlesztjük, teszteljük és gyártjuk.

Hogyan tudok kapcsolatba lépni Önökkel?

Bármilyen kérdés esetén állunk az Ön rendelkezésére! Kapcsolatba tud lépni velünk weboldalunk alsó részében található űrlap kitöltésével, vagy regionális értékesítőnket felkeresve. Ehhez kérjük látogasson el a következő oldalunkra. Regionális értékesítőink

Milyen szállítási határidőt biztosítanak?

Az általános gyártási határidő 6-8 hétre tehető. Viszont vannak olyan nagy és kombinált termékeink, amelyek gyártási folyamata meghaladja akár a 10-12 hetet is. Ennek értelmében az általános termékeinket maximálisan 10-12 hétre tudjuk telepítéssel és üzembehelyezési jegyzőkönyvvel Önnek birtokba adni.

Következő termék
Előző termék

Így értékelik szolgáltatásainkat
Major Ilona, Ács
15. november 2023
A kő-papír-olló tábla egy érdekes, új színfoltja lett óvodánk udvarának. Köszönöm, hogy meglátogattak bennünket. Szeretettel várjuk Önöket a későbbiekben is ...
Hajnal Ferenc, Szolnok
31. október 2023
Egy esős nap reggelén a VVZ Játszóterek Kft. lelkes csapata mérleghintát varázsolt az addig üresen álló óvodai udvarunkra. Ezúton is ...
Kovács Andrea, Nagykáta
30. október 2023
Köszönjük a VVZ Játszóterek Kft. kollégáinak a rugalmas támogatást.Példaértékü összefogással most az első játékelemet telepíteni tudtuk.

Minőséget képviselünk!

Cégünk gyermekjátszóterek, fitnesz- és street workout parkok, gördeszka pályák, valamint utcabútorok gyártásával, forgalmazásával és telepítésével foglalkozik. Az aktuális trendeket követve, a biztonságot és a játék örömét szem előtt tartva, évről évre fejlesztjük termékeinket! Minőségi anyagok felhasználásával biztosítjuk ügyfeleink megelégedettségét! Együttműködünk a pályázatok előkészítésében, a látványtervek és tervdokumentációk elkészítésében, valamint a projektek teljeskörű levezetésében.

A kínálatunkban szereplő összes termékünk tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát mindegyikük megfelel az EN 1176, EN 1177, EN 16 630, EN 14974 + A1 és EN 16899 vonatkozó Európai szabványok által megkövetelt biztonsági előírásoknak! Minőségünket más sem bizonyítja jobban, mint a kiérdemelt nemzetközi megfelelőségről szóló ISO és EMAS tanúsítványaink.

Kapcsolat

2900 Komárom, Mártírok útja 86-92.
Magyarország

Szakembereink várják kérdéseit